CSM Bacău – Știința Miroslava 0-0 / Liga 3, Seria 1, play-off, et. 1

Adversarii, vântul puternic și terenul denivelat au fost piedicile de netrecut pentru golurile puse la cale de CSM Bacău și Știința Miroslava. Per total, gazdele au avut mai multă posesie – cu o primă repriză de 50%-50% și cu a doua pe care au dominat-o total.
Ca număr de ocazii, dar nu foarte clare, tot Bacăul a stat mai bine. Marile situații au aparținut, însă, oaspeților și au fost toate în prima repriză – două situații de unu-la-unu cu portarul – însă Tomache a apărat excelent, și o bară – un „lat” mult din lateral, pe care vântul l-a ghidat în transversală.
De partea cealaltă, am notat ocazii ale lui Corban și Unghianu (direct din corner, intervenție destul de dificilă a lui Brînză), plus incursiuni periculoase ale lui Șchiopu și o sumedenie de lovituri libere din poziții bune – dar Strat n-a fost într-o bună dispoziție de șut. Altminteri, a fost un meci de mare luptă, cu două dispozitive bine așezate în teren de antrenorii Cristi Popovici și Tibor Selymes.
Ținând cont de toți factorii, a fost până la urmă un rezultat echitabil și care le menține pe cele două în cursa pentru baraj. Antrenorul Cristi Popovici a început meciul cu următoarea formulă: Tomache – Vl. Mocanu Adăscăliței, Moroșanu, Strat, Catău, Săvoaia, Buțerchi, Unghianu, Corban, Gherasim. În repriza a doua au mai jucat Șchiopu, Taciuc, Viorică, Luca Popa, Horvat.
Etapa viitoare, pe 6 aprilie ora 17 – derby-ul cu Bucovina Rădăuți, în deplasare. Grație victoriei cu 1-0 contra FC Bacău, formația suceveană s-a detașat la 3 puncte în fața noastră. Dar este în bătaia puștii CSmeilor, o putem ajunge și depăși, dacă o vom învinge. Și este posibil! Hai Bacăul!
Scroll to top