FC Bacău – CSM Bacău 2-0 (0-0) / Liga 3, play-off et. 6

Două reprize opuse pentru CSM Bacău. Prima, în care a atacat și nu a avut prea mari probleme în defensivă. Dar Teo Câmpeanu a fost la post, la cele trei șuturi periculoase trimise spre buturile sale. A avut și FC Bacău un șut sănătos de la distanță, dar Tomache a respins excelent. În repriza secundă, CSM Bacău a făcut pasul înapoi, iar asta a costat-o, deoarece greșelile în defensivă nu au întârziat să apară.
În minutul 55, la o centrare plouată de pe stânga, apărătorii centrali băcăuani sar pe sub minge, iar Chirilă, cu o lovitură de cap atipică (a „înțepat” mingea de jos în sus) a deschis scorul.
Într-un puseu de orgoliu, CSM Bacău a revenit în ofensivă, iar Acasandrei, cu o lovitură de cap din marginea careului de 16 m (foto) a zguduit transversala, aproape de vinclu! Dar, în continuare, CSM Bacău nu a mai presat suficient de tare pentru a egala. Mai mult, spre sfârșitul prelungirilor, Ursu a comis-o în apărare, fiind deposedat de Ciumașu, care a scăpat singur cu Tomache și a stabilit scorul final, 2-0.
Chiar dacă a pierdut, CSM Bacău a rămas pe locul 2! Iar asta deoarece Miroslava a pierdut la Rădăuți (1-3), în condițiile în care a ratat un 11 m la scorul de 1-1. Bucovina Rădăuți s-a detașat la 7 puncte de noi și este, matematic, calificată la baraj.
Dar lupta pentru locul 2 a devenit foarte strânsă, deoarece a FC Bacău a egalat-o la puncte pe Miroslava și a urcat pe 3, grație unui golaveraj mai bun.
Dar cele două formații, având cu 2 puncte mai puțin decât noi, au un program defavorabil în ultimele trei etape. În runda următoare (miercuri, 8 mai, ora 18), Miroslava ne va da replica pe „Letea”, iar FC Bacău face deplasarea la Rădăuți.
Scroll to top