CSM Bacău – Bucovina Suceava 1-1 (0-1) / Liga 3, Seria 1 play-off, et. 5

Nici bine n-a început partida, că oaspeții au deschis scorul, prin G. Popovici, care a șutat puternic și ușor lobat de la distanță (cca. 25 m) peste Tomache, aflat în marginea careului de 6 m.
CSM Bacău și-a revenit destull de greu din șoc și abia peste un sfert de oră a avut prima ocazie clară de gol, atunci când Moroșanu a trimis din lateral dreapta pe lângă bara din colțul lung.
Altminteri, a fost o repriză echilibrată și cu multe întreruperi, cauzate de „accidentările” și tăvălelile cu răcnete ale oaspeților. Iar cei de la Salvare erau acolo și s-au uitat pasiv tot meciul și nici arbitrii nu i-au pus la treabă! Cam ciudat, nu?
Repriza secundă a fost dominată clar de gazde, iar ocaziile s-au înmulțit la poarta lui Puianu, dar portarul Bucovinei a fost imbatabil.
Totuși, nu a putut evita golul lui Catău, din min. 74, care a preluat bine o centrare de pe dreapta, iar când toată lumea se aștepta de la el la o pasă spre centrul careului, a șutat din întoarcere în colțul scurt, lângă bară.
După aceea, în careul oaspeților au fost perioade de asediu, însă fără rezultat. Spectatorii se resemnaseră cu remiza, dar, cu câteva secunde înainte de final, Corban scapă pe stânga, intră în careu și întoarce un adversar, iar apoi șutează cu sete la colțul scurt, dar Puianu a fost pe fază și a reținut! Mare dezamăgire în tribune!
În celălalt meci al etapei a fost, cum altfel?, remiză, Știința Miroslava – FC Bacău 0-0. Din zece partide disputate în acest play-off, opt s-au încheiat la egalitate, iar în cinci a fost 0-0!
Etapa viitoare se va desfășura vineri, 3 mai, cu partidele Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava și FC Bacău – CSM Bacău. Ar putea fi momentul în care primele două s-ar putea desprinde decisiv.
Dar totul e la nivel de teorie, pentru că echilibrul în această serie este pregnant. Dar, să ne păstrăm optimismul! Hai Bacăul!
Scroll to top