Dinamo – CSM Bacău 46-30 (22-14) / Cupa României „Râureni”, sferturi de finală

Nu aveam cum să ne facem prea mari iluzii despre calificarea în Final Four, întâlnind-o pe campioană chiar la ea acasă. Iar asta și la numai două zile după ce jucasem un meci greu, la Baia Mare.
Pentru a fi cât mai în formă la importanta dublă cu Focșaniul și Steaua, antrenorii noștri i-au menajat pe mulți dintre jucătorii noștri cu experiență, apelând, în premieră pentru acest sezon, la jucători ai echipei de Tineret a CSM Bacău.
Dinamo și-a rulat tot lotul, dar asta nu a avantajat CSM Bacău, deoarece campioana are doar rezerve valoroase. În consecință, a fost o desprindere din start a lui Dinamo, mai accentuată între minutele 20 și 30 și în primele minute de după pauză. Pentru bucureșteni, a fost un meci școală util, în perspectiva dublei cu Skjern, din Liga Europei.
Marcatori
– Dinamo: Dedu 6, Negru 6, Kasparek 6, Stanciuc 6, Pușcaș 5, Humet 5, Buguleț 3, Kuduz 3, Kukic 2, Miklos 2, Akimenko 1, Zeinelabedin 1; antrenor – Xavier Pascual;
– CSM Bacău: Dobrincu 7, M. Bujor 6, Brăescu 5, Belchite 5, Costea 4, I. Stănescu 3, Bădică, Stănică, Grigoraș, Freiwald, Bălăceanu, Murariu; antrenor – Leonard Bibirig.
Acum, pentru că am scăpat de povara Cupei (așa devenise, după ce sorții ne-o hărăziseră pe Dinamo), abia așteptăm meciul cu Focșaniul, de pe 21 aprilie. Hai Bacăul!
Scroll to top