Știința Miroslava – CSM Bacău 1-1 (0-0) / Liga 3, play-off, et. 4

Nu este o surpriză pentru nimeni că echipa noastră trece printr-o perioadă în care condițiile sale de pregătire s-au înăsprit drastic, la fel ca la tot clubul. Iar CSM Bacău a întâlnit în deplasare o formație foarte bine susținută financiar, care mereu are drept obiectiv promovarea în L2.
Ei bine, echipa noastră a dat dovadă de multă tărie și a obținut un egal perfect meritat, mai ales în condițiile grele ale finalului de meci. Condusă pe tabelă după zece minute de la cabine (gol – Nemțanu), CSM Bacău și-a împrospătat la maxim forțele de pe teren și a început cursa egalării. În min. 80, Șchiopu obține un penalty, cu prețul unei accidentări serioase, iar Aftanache transformă pentru 1-1.
Din păcate, l-am pierdut pe Șchiopu, care a rămas la Iași, la spital, pentru a i se face un control cranian mai amănunțit. Și, pentru că nu mai puteam efectua nicio schimbare, am jucat în zece ultimele minute regulamentare și prelungirile. Dar am rezistat cu brio, ba chiar am încercat victoria! Bravo, băieți!
În celălalt meci al etapei, FC Bacău – Bucovina Rădăuți 0-0, iar clasamentul a rămas, practic, neschimbat în privința diferențelor dintre echipe. Conduce Bucovina, cu 4 puncte avans față de CSM Bacău, care este urmată de Miroslava, la două puncte, și FC Bacău, la 4 punccte. Dintre cele opt meciuri disputate până acum în play-off, șase s-au încheiat la egalitate, iar în patru nu s-a marcat!
Etapa viitoare, jucăm acasă cu Bucovina Rădăuți, pentru a ne apropia de lider la o diferență minimă. Hai Bacăul!
Scroll to top