Weekend fotbalistic – Două egaluri și o victorie

Astăzi, echipele de fotbal – CSM Bacău au disputat atât meciuri acasă cât și în deplasare, reușind să nu înregistreze nicio înfrângere.

U19 CSM Bacău – LPS Piatra Neamț: 4 – 0
U17 CSM Bacău – LPS Piatra Neamț: 1 – 1

Echipele U17 și U19 antrernate de Codrin Mindirigiu au jucat acasă contra echipelor LPS Piatra Neamț, echipa U17 reușind un egal, de notat fiind faptul că juniorii CSM sunt cu 2 sau chiar 3 ani mai mici, iar echipa U19 s-a impus cu 4-0, după ce au dominat întreg meciul.

”Chiar dacă suntem departe de primul loc (U19) cred că avem echipă bună și ne putem bate la titlu. Avem copii buni, iar asta s-a văzut în meciul de astăzi, unde am dominat total și suntem mulțumiți de rezultat.

Și echipa U17 a făcut un meci bun, am dominat prima repriză, dovadă fiind faptul că am intrat la pauză cu 1-0, dar diferența de ani și forță s-au văzut în repriza secundă când am fost egalați, deși am făcut un joc bun.” – a declarat antrenorul echipelor U17 și U19 Codrin Mindirigiu

Liga a III-a. ACS KSE Târgu Secuiesc – CSM Bacău: 0 – 0

CSMeii cei mari au jucat în deplasare contra echipei ACS KSE Târgu Secuiesc, unde au reușit să câștige un punct, într-o partidă grea, contra unei echipe mai experimentată. Un joc bun făcut de CSMei, aceștia reușind în etapa anterioară să cucerească 3 puncte în meciul de acasă.

”Suntem mulțumiți de rezultat și cred că suntem pe drumul cel bun, dovadă stând egalul de astăzi, contra unei echipe mai experimentate, dar și după ultima partidă de acasă în care am făcut o figură frumoasă. Am dominat meciul, iar asta ne dă încredere pe viitor. Așteptăm cu nerăbdare următorul meci și sperăm într-o victorie în fața băcăuanilor noștri.” – a declarat antrenorul CSMeilor Gheorghe Penoff

Scroll to top