Vom lupta pentru medaliile de bronz

CSM Bacău – CSM București 20-25 (12-13) / CN Junioare 1, turneul final, semifinale

Diferența pe tabela de marcaj s-a făcut imediat după pauză, când CSM București a marcat de 6 ori, fără să primească gol, într-un interval de doar 7 minute. Până atunci și de-atunci până la final jocul a fost foarte echilibrat. Chiar și în ultimele 20 de minute, în care CSM Bacău a evoluat fără două jucătoare foarte importante, surorile Bârsan, care acumulaseră câte 3 eliminări de 2 minute. Chiar și în condițiile în care diferența de talie era, clar, în favoarea formației bucureștene. Am compensat prin mobilizare și curaj!
Marcatoarele CSM Bacău: Hermeziu 5, Daria Bârsan 4, Păduraru 3, Ungureanu 2, Poiană-Țârdea 2, Anchidin 2, Dany Bârsan 1, Solonțanu 1, Sofron, Pozânărea, Grădinaru, Bordeianu, Iancu, Dinu, Tăbăcaru; antrenori – Costel Petrea, Adi Brezan, Gabriela Manea.

Nu am ajuns în marea finală, dar am făcut un meci bun, iar asta este extrem de important.
❗️❗️❗️BRAVO, FETELOR, AVEȚI VIITOR❗️❗️❗️
Toată recunoașterea pentru munca antrenorilor și pentru suporterii din tribună, care și-au susținut frenetic favoritele. Ținta supremă a fetelor noatre este să devină jucătoare profesioniste, moment în care un eventual trofeu la nivel de junioare nici nu va mai conta. Acum e perioada în care încă mai au voie să greșească.

Dar, desigur, viitoarele profesioniste trebuie să demonstreze până la capăt ambiție și puterea de a trece peste dezamăgirea unei înfrângeri. Iar asta în meciul pentru medaliile de bronz, susținut de doua formații decepționate. Adversara noastră va fi CSȘ 2 Baia Mare, care a pierdut la mare luptă, în prelungiri, cu Energetic Rm. Vâlcea. În grupe, am făcut egal cu Baia Mare, iar CSM București a învins cu 34-22 pe Energetic, de unde rezultă că în semifinale am dat replica principalei favorite la titlu. Dar e imposibil de prezis ce va fi în ultima zi. Credem în continuare că, la nivel de junioare, lupta este mai importantă decât scorul, pentru oricare dintre combatante. Și știm că nu vom fi dezamăgiți de CSmeoaice.
Hai Bacăul!

Scroll to top