Vom juca împotriva unei „europene”!

Sorții au hotărât ca CSM Bacău să o aibă ca adversară pe CSM Tg. Jiu, în turul al doilea al Cupei României. Turul se va disputa într-o singură manșă, programată la Bacău, pe 17 februarie.
CSM Tg. Jiu este una dintre cele mai bune echipe românești ale ediției trecute de campionat și chiar în aceste zile dispută meciuri în faza grupelor Ligii Europene. Din păcate pentru ele și pentru handbalul românesc, în ultima partidă de cupă continentală, gorjencele au pierdut pe teren propriu în fața unei echipe spaniole, iar în Liga Florilor ocupă locul 10 (din 14), la doar un punct de locurile de baraj. Totuși, asta nu trebuie să ne creeze iluzii, deoarece valoarea lui CSM Tg. Jiu este mult superioară celei a CSM Bacău. Dar ne bucurăm că vom oferi publicului băcăuan, pentru al doilea an consecutiv, un meci contra unei prim-divizionare în faza optimilor Cupei României „Râureni”. Și că vom simți mai bine care sunt pretențiile valorice pentru a promova și rămâne în eșalonul de elită. Încă de pe-acum, MULT SUCCES, FETELOR!
O singură echipă de Divizia A a mai pătruns în optimi – CSM Slatina, care va juca, tot acasă, cu Dacia Mioveni. Slatina, care anul trecut evolua în pe prima scenă, a fost echipa care ne-a eliminat din Cupa României, iar anul acesta este bine situată pentru a reveni în Liga Florilor.
Dar iată care este programul optimilor Cupei României: Știința București (14 LF) – HC Zalău (13 LF), Gloria Buzău (7 LF) – Măgura Cisnădie (9 LF), CSM Slatina (1 Div. A) – Dacia Mioveni (12 LF), SCM Rm. Vâlcea (6 LF) – CSM București (1 LF), CSM Bacău (4 Div. A) – CSM Tg. Jiu (10 LF), Rapid București (3 LF) – SCM „U” Craiova (5 LF), Dunărea Brăila (4 LF) – Minaur Baia Mare (8 LF), Gloria Bistrița (2 LF) – Corona Brașov (11 LF).
Scroll to top