Vizită a directorului Adrian Gavriliu în cadrul secției de lupte

Directorul Clubului Sportiv Municipal Bacău, prezent în sala de pregătire a secției de lupte, în vederea verificării bunei desfășurări a activității sportive, dar și pentru a face un mic sumar al nevoilor sportivilor și antrenorilor.

În acest moment, luptătorii desfășoară antrenamente de pregătire fizică – specifică, pregătire în vederea participării la Campionatele Europene și Mondiale din acest an.

Aceștia se antrenează sub atenta coordonare a antrenorilor CSM: Ion Șarban și Cătălin Matache.

De asemenea, luptătorii clubului nostru se antrenează alături de luptătorii Centrului Olimpic Național de  juniori, centru ce este relocat la Bacău. Aproximativ un sfert din luptătorii CNOPJ este alcătuit din „CSMeii” băcăuani.

Alături de antrenorii Clubului Sportiv Municipal Bacău se află și Mircea Constantin – antrenor cooronator al Centrului Olimpic Național de juniori.

„Suntem onorați de prezența Centrului Olimpic la Bacău, o prezență meritată și care este rodul unui efort colectiv al școlii de lupte băcăuane. Acest moment este favorabil în special sportivilor, care beneficiază de cele mai bune condiții de pregătire.” – a declarat antrenorul Ion Șarban

Scroll to top