Viitorul Darabani – CSM Bacău 0-2 (0-1)‼️ / Liga 3, Seria 1, et. 11

Am învins prin goluri marcate la începuturi de repriză. Nici nu ieșiise bine din vestiar, și Viitorul s-a trezit condusă. Prima noastră reușită a fost, de fapt, un autogol al gazdelor – Adrian Cocoschi, în min. 2. A doua, însă, cea din min. 48, a purtat semnătura lui Alin Priboi. Nu a fost un meci ușor, dar cu valoarea pe care a acumulat-o și și-a valorificat-o prin efort și luciditate, CSM Bacău a plecat cu toate punctele de la Darabani.
CSM Bacău: Grosz – Ștefănescu, Adăscăliței, Mocanu, Strat, Priboi (min. 78 Antal), Corban (min. 90+3 Purcariu), Jose Cozma (min. 75 Luca Popa), Aeroaei (min. 90+3 Șchiopu), Sahru, Zaharia (min. 89 Mihăiță); antrenor – Cristi Popovici.
Soarta i-a dat o mână de ajutor echipei noastre în a-și mări de la 1 la 2 puncte avansul față de locul 3. Astrele s-au aliniat favorabil, Ceahlăul pierzând cu 3-1 la Botoșani, cu Dante, iar Șomuz Fălticeni învingând-o cu 3-0 pe Știința Miroslava. Putea fi și mai bine, dar Bucovina Rădăuți a învins cu 3-2 în deplasarea de la Vaslui, pe Rapid Brodoc, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0! Aproape ca noi, în deplasarea de acum trei săptămâni de la Vaslui, diferența fiind că noi, spre deosebire de Bucovina, n-am marcat și golul victoriei! Mai notăm că liderul detașat, Foresta Suceava, nu a lăsat loc de surpriză la Miercurea-Ciuc, impunându-se cu 6-0.
Ierarhia în Seria 1 arată astfel: 1. Foresta Suceava 28 2. CSM BACĂU 21 3. Bucovina Rădăuți 19 4. Dante Botoșani 19 5. Ceahlăul Piatra Neamț 17 6. Șomuz Fălticeni 17 7. Știința Miroslava 15 8. Viitorul Darabani 9 9. Rapid Brodoc 7 10. FK Miercura-Ciuc 2 6.
Etapa viitoare, pe 12 nov., avem meci acasă cu Șomuz Fălticeni.
Hai Bacăul❗️❗️❗️
Scroll to top