Handbal - Feminin - CSM Bacau

Victorie de final de an

CSM Bacău – LPS Iași 47-30 (26-12) / 🤾CN Junioare 1, Seria A, et. 7

Meciul a fost echilibrat în primele minute. De asemenea, scorul reprizei secunde a fost relativ strâns. Trâgând linie, victoria CSmeoaicelor, deși dincolo de orice dubiu, nu a fost atât de facilă pe cât lasă să se vadă scorul. Iar asta ne bucură, deoarece jucătoarele noastre au nevoie de meciuri cât mai grele, pentru a progresa.
Deocamdată, le adresăm felicitări pentru victoria cu Iașiul și le urăm mult succes pentru marele examen din ianuarie 2022: revanșa cu LPS Vaslui. Suntem pe locul 2, la 2 puncte de echipa vasluiană și ne-am detașat la două victorii de ocupanta locului 3, LPS Roman.

Marcatoare
⚽️ CSM Bacău: L. Bârsan 12, Poiană 8, Pozînărea 6, D. Bârsan 6, Iancu 4, Dinu 3, Grădinaru 2, Păduraru 1, Sofron, Vrâncianu, Bordeianu, Iordănescu, Solonțanu, Huțuțui, Banu; antrenori – Costel Petrea, Adi Brezan.
⚽️ LPS Iași: Pintilie 11, Doban 8, Balan 4, Hrenaru 3, Mustață 1, Sârbu 1, Chitic 1, Stoian 1: antrenor – Daniel Bura.

🦖A fost ultimul meci al junioarelor noastre în acest an calendaristic. Tragem linie în grabă🎂, chiar acum: Fetelor, ați avut un an 2021 foarte bun, pe măsura👏👏👏 muncii și ambiției voastre. Gândurile cele mai bune și pentru cei doi antrenori! Țineți-o tot așa și viitorul va fi al vostru! Hai Bacăul❗❗❗

Scroll to top