CSM Bacau - Handbal - Liga Zimbrilor - 2022

Un singur crez: VICTORIA!

CSM Bacău – CSU Suceava (duminică, 6 februarie, ora 14.30)Este un meci extrem de important pentru ambele formații, aflate în lupta pentru evitarea barajului de retrogradare. Noi suntem pe 10, cu 13 puncte, în timp ce Suceava se află pe 9, cu 15 puncte. Dar foarte aproape, pe 11 și 12, mai sunt Buzăul și Timișoara, iar Vasluiul, pe 8, nu este prea departe, având 18 puncte.

Noi venim după o înfrângere fără drept de apel cu Minaur, în timp ce Suceava a obținut o reconfortantă victorie cu Timișoara. Dar nicio etapă nu seamănă cu alta. Suntem convinși că CSM Bacău este mai bună decât Suceava, iar faptul că joacă în fața propriului public este un alt atu important. Toți jucătorii din nucleul de bază al formației pregătite de Sandu Iacob au fost la naționele de seniori și sau de juniori. Însuși Sandu Iacob a fost un jucătoar de bază al naționalei, iar mai târziu chiar antrenor al primei reprezentative. Dar va fi un meci dificil și trebuie să dăm sută la sută în toate cele 60 de minute. Foarte des, calculele hârtiei nu se potrivesc cu situația de pe dreptunghiul de joc. S-a văzut asta campionatul trecut, chiar în disputele dintre cele CSmei și suceveni.

CSM Bacău, care avea un lot de primele 6, a pierdut toate cele trei meciuri (2 în campionat și unul la baraj) cu CSU Suceava. Cărțile mari ale acestei formații sunt unitatea de grup, dăruirea și valoarea de strateg a experimentatului antrenor Petru Ghervan. Dar, slavă Domnului!, avem cu ce le contracara! Hai Bacăul!

Scroll to top