CSM Bacau - CSM Alexandria - Handbal

Un respiro, înainte de un mare hop

CSM Bacău – CSM Alexandria 42-24 (20-15)

Profesionalismul echipei noastre i-a adus încă o victorie clară în Cupa României. Așa cum era de anticipat, nou-promovata Alexandria s-a luptat destul de frumos timp de o repriză, dar nu a putut susține mai mult un tempo ridicat al jocului. Ca întotdeauna, o nou-promovată suferă mereu un șoc atunci când este confruntată cu atacuri mai eficiente și o apărare mult mai compactă decât cele pe care le înfrunase în divizia secundă. Asta nu scade din meritele CSmeilor noștri, care și-au confirmat calitatea de favoriți.

Marcatorii CSM Bacău: G. Bujor 7, Sretenovic 7, Stănică 6, M. Bujor 6, Huta 3, Brăescu 3, Crnoglavac 2, Capotă 2, Iordachi 2, Murariu 2, Rotaru 1, Păunică 1; antrenor – Sandu Iacob.

În sferturile de finală, joi, 27 mai, echipa noastră va avea un meci mult mai greu, contra lui Minaur Baia-Mare, care în optimi a trecut de CSM Făgăraș, 24-23 (13-9). Minaur este echipa care a terminat pe locul 6 în Liga Zimbrilor, dar care a scăpat un loc de cupă europeană abia în ultimul sfert de campionat. Ultimele rezultate directe Minaur – CSM Bacău au fost o victorie băimăreană (32-27), în turul campionatului, și un egal (23-23), în urmă cu aproximativ două luni. Din respect pentru simetrie, ar urma o victorie băcăuană, nu? Hai Bacăul!

Foto: Alex Nicodim, via handbalmania.ro

Scroll to top