Handbal CSM Bacau - Minaur Baia Mare

Un nou meci onorant!

CSM Bacău – Minaur Baia Mare 23-23 (11-15)

Așa cum ne-am așteptat, meciul a fost unul echilibrat, între o formație slab clasată, dar valoroasă și dornică de ascensiune – CSM Bacău, și una bine clasată, cu tradiție și cu obiectivul de a prinde un loc de cupă europeană – Minaur Baia Mare.
Începutul meciului a fost favorabil băimărenilor, care au condus cu 2-0 și 4-2, dar ai noștri au egalat la 5 până în min. 8. S-a mers umăr la umăr pâna la 11 (min. 25), moment din care CSmeii au ratat câteva atacuri, iar Minaur a profitat în serie, înscriind de patru ori. Avansul de patrul goluri de până la pauză avea să fie menținut în primele 10 minute ale reprizei secunde, dar, începând de la 15-19, CSM Bacău a avut o serie neîntreruptă de șase goluri, răsturnând tabela la 21-19. Până spre final, Baia Mare a izbutit să egaleze la 23, iar Bacăul nu a beneficiat de legea avantajului spre final, când marcase, arbitrii întorcând faza și dictând un 9 m. De data aceasta, meciul nostru a fost unul al extremelor, G. Bujor și Păunică marcând jumătate din numărul reușitelor.

Nu-i nimic, când Baia Mare îți smulge in extremis un egal, înseamnă că ai valoare. Reamintim, această remiză onorantă vine după victorii cu Timișoara și Steaua, alte două echipe de vârf ale Ligii Zimbrilor. Din nou, felicitări echipei și antrenorului Sandu Iacob!

Marcatorii CSM Bacău: G. Bujor 8, Crnoglavac 3, Păunică 3, Huta 2, Sretenovic 2, M. Bujor 1, Târzioru 1, Coric 1; antrenor – Sandu Iacob.

Săptămâna viitoare avem turneu infernal la Cluj, meciuri cu Făgăraș, Dinamo, Suceava și Turda, începând de marți, în fiecare zi. E drept, și ceilalți au la fel. Hai Bacăul!

Scroll to top