CSM Bacau - Campionat National Aruncari Lungi - Bucuresti

Un bronz mai valoros decât un diamant

CSM Bacău a cucerit o medalie de bronz la Campionatele Naționale de Aruncări Lungi (ediția de iarnă) de la București, prin Florin Asmarandei, în proba de aruncare a ciocanului.

Dincolo de această medalie, nesperată – deoarece Florin suferise o accidentare grea și se recuperase de puțin timp -, important este că el a izbutit un PB (personal best) – 62,43 m. Adică s-a autodepășit! Trebuie luat în considerare că Florin Asmarandei este pompier-militar, o meserie extrem de solicitantă, care uneori necesită prezența zile în șir, fără pauză, la datorie, departe de familie și de terenul de aruncări. Meritul este, parțial, și al antrenoarei sale, fosta mare campioană Mihaela Melinte.

Pentru clubul nostru, performanța înseamnă antrenament asiduu și dorință de auto-depășire. Plus o conduită demnă în arenă și în afara ei. Azi să fim mai buni decât ieri!
Iar Florin Asmarandei este un puternic exemplu pe toate planurile, prin ceea ce a a făcut în tot timpul cât ne-a reprezentat. Ne mândrim cu Florin Asmarandei și îl felicităm din suflet!

Scroll to top