Turneu Turda / Potaissa – CSM Bacău 41-25 (24-14)

Revenirea cu picioarele pe pământ

Puternic încurajată de publicul propriu, Potaissa Turda a forţat desprinderea încă din startul partidei şi s-a distanţat la 5 goluri (6-1, min. 4). De data aceasta, echipa noastră n-a reuşit să se remonteze, deoarece jucătorilor le-a lipsit calmul. Greşelile CSM-ului, coroborate cu jocul bun al ocupantei locului 3 în ultima ediţie a Ligii Zimbrilor au dus la această diferenţă mare de scor.

Marcatori pentru CSM Bacău: M. Cotinghiu 7, Tărâţă 4, Juverdianu 3, G. Cotinghiu 3, Păunică 2, Păunescu 2, Tudorancea 1, Bologa 1, Gal 1, Dascălu 1.

După meci, antrenorul Eden Hairi a declarat: “Desigur, este greu de digerat o înfrângere la o diferenţă atât de mare. Nu pot să spun că Turda ne-a surprins, deoarece am mai jucat un meci, la Suceava şi am ştiut la ce să ne aşteptăm. Din păcate, noi n-am mai avut aceeaşi constanţă în joc, datorită căreia am obţinut şi victoria din ziua precedentă, cea cu Focşaniul. Trebuie să facem o analiză foarte serioasă a acestui meci, să remediem greşelile şi să rămânem cu ce a fost bun, acceptând că au fost puţine lucruri de remarcat la formaţia noastră în partida cu Turda. Dar avem drumul nostru, în care credem cu tărie. Putem deveni o echipă puternică, aşa cum îşi doreşte publicul băcăuan. Pe de altă parte, acest meci ne-a readus cu picioarele pe pământ. Turda ne-a reamintit cine suntem: o nou-promovată, cu mulţi jucători fără experienţă şi care provin de la mai multe cluburi. Pe deasupra, n-am putut beneficia – până acum de serviciile stranierilor pe care îi avem şi care cu siguranţă ne vor aduce un plus. Toate acestea trebuie compensate cu o doza dublă de muncă şi seriozitate. De aceea, nu trebuie deloc să exagerăm importanţa acelei victorii cu CSM Focşani, echipă pe care o vom reintâlni repede, în campionat”.

• In celelalte partide ale turneului de la Turda: Potaissa – CSM Focşani 32-25 şi CSM Bac\au – CSM Focşani 27-26.

autor: consilier media – Cornel Pinter

Scroll to top