Trofej of Vrsca – Judo

10 sportivi CSM Bacău s-au deplasat în Serbia, în localitatea Vrsca pentru turneul internațional Trofej of Vrsca – U11, U13, U15, U16 si U18.

Sportivii antrenați de Dorin Cruceanu au cucerit 8 medalii:
– 5 medalii de aur (Radu Roxana, Cioineag David(2), Gherasimescu Christina, Radu Andreea)
– o medalie de argint (Patea Ana Lucia)
– 3 medalii de bronz (Radu Andreea, Bejan Rebeca, Zaharia Alexandru)

Loc V
Maticiuc Andrei

Aceștia s-au clasat în fața sportivilor din țări precum: Ungaria, Bulgaria, Muntenegru, Bosnia & Herțegovina, Macedonia, Grecia, Croația dar și Serbia.

De remarcat a fost Cioineag David, care a luptat la doua categorii de varsta – U15 și U16, cucerindu-le pe amândouă cu succes.

Radu Andreea a cucerit aurul la U16 și bronzul la U18, ea fiind încă mică pentru această categorie – semn că bronzul de la naționale nu a fost un noroc.

Pentru prima data ieșite din țară la un concurs international, Radu Roxana impreuna cu Gherasimescu Christina au cucerit aurul, deși emotiile le copleșeau la fiecare meci.

Patea Ana-Lucia nu s-a lăsat mai prejos și a cucerit argintul, iar Bejan Rebeca bronzul.

Zaharia Alexandru, unul dintre sportivii de viitor al clubului, a urcat pe podium cucerind bronzul după meciuri disputate cu sportivi din Serbia, Bulgaria și Bosnia & Herțegovina.

Ghinionist sau neatent, Maticiuc Andrei a ratat podiumul ocupand locul V. Experiență au acumulat și Cîrlan Alexandru împreună cu Marian Yustin, care le va prinde bine pe viitor.

Competiția a durat două zile și a aliniat la linia de start peste 600 de sportivi.

“A fost o cupă de bun augur. Am avut 3 obiective la cupa aceasta: Radu Andreea să-și mențină parcursul bun al acestui an și să aibă meciuri în picioare pentru Cupa Europeana de la Cluj.
Cioineag David sa aibă meciuri puternice cu straini, deoarece ne vom deplasa la Balcaniada din Muntenegru de anul acesta, iar sportivii U11 și U13 să-și verifice tehniciile înainte de naționalele lor.
Anul trecut am deplasat 4 sportivi la acest turneu reușind să aducem 2 medalii acasă. Anul acesta am deplasat 10 sportivi și am adunat 8 medalii, deci stăm bine la capitolul secție de judo.
Mă bucur pentru numărul mare de medalii, semn că ne dorim performanța, dar performanța nu va crește niciodată numai în țară, ci afară, alături de sportivi din toata lumea.
Multumim clubului CSM Bacau pentru sustinere!” a declarat antrenorul CSM Bacău, Dorin Cruceanu

Scroll to top