Handbal CSM Bacău – Dobrogea-Sud Constanța

Succes!

CSM Bacău – Dobrogea-Sud Constanța (miercuri, 3 feb. ora 13.45)

La reluarea campionatului, avem un adversar extrem de puternic, care luptă din nou pentru obținerea titlului de campioană. Echipa noastră are însă un moral bun și va juca fără teamă. Dacă le vom ține pumnii CSmeilor, cine știe?, poate că vom produce surpriza.

Este adevărat că pornim cu șansa a doua. Constanța are multe atuuri, pornind de la bugetul mult superior, experiența la nivel înalt, palmaresul direct și multe alte lucruri. Noi avem și absențe notabile în lot, dar cred că vom reuși să compensăm toate acestea prin forța grupului. Știm că ne așteaptă un meci foarte dificil, dar nu ne temem. Cu multă încredere și efort, cu autodepășire putem obține un rezultat favorabil. Vom da totul pe teren. Nu putem promite victoria, dar cu siguranță și Constanța va avea un meci greu.

antrenorul Sandu Iacob

Absențele din lot CSM Bacău sunt cele ale bielorușilor Saldatsenka și Serhel. Primul s-a accidentat în timpul unui meci al echipei sale naționale, înainte de TF al Campionatului Mondial din Egipt; de atunci, portarul CSM Bacău a și suferit o intervenție chirurgicală de menisc și va fi, foarte probabil, indisponibil pentru restul sezonului competițional. Din fericire, Vlăduț Rusu, cel care s-a întors la echipă iarna aceasta, pare a fi într-o formă foarte bună, la fel ca Freiwald și Tamaș. Serhel s-a accidentat vineri, la antrenament, dar nu la fel de grav ca al său compatriot. Din fericire, îi mai avem pe post de centru pe Rotaru și M. Bujor, jucători valoroși, foști internaționali ai României.

Mai trebuie precizat că la Sf. Gheorghe sunt programate două etape, dar CSM Bacău va disputa un singur meci. Această deoarece adversara din etapa secundă, Dunărea Călărași, s-a retras din campionat. Să ne concentrăm, așadar, gândurile bune, pentru meciul cu Constanța, singurul rămas.

Hai Bacăul!

Scroll to top