Succes, băieți, vă așteaptă greul cel mai mare

Dante Botoșani – CSM Bacău (Liga 3, etapa 1, sâmbătă, 27 august, ora 18)
În prima etapă a noii ediții de campionat, CSM Bacău🦖 are parte de cel mai greu meci posibil. Adversara CSmeilor, Dante Botoșani, este câștigătoarea seriei noastre din precedenta ediție a eșalonului al treilea.
Este o echipă pe care nu am învins-o niciodată. Întâmplarea face ca formația botoșăneană să fi fost pregătită atunci de chiar antrenorul nostru de-acum, Cristi Popovici. Asta e bine pentru noi, deoarece suntem mai bine avizați 🕵️‍♀️asupra punctelor tari pe care le are Dante și putem lua contramăsuri. Jucăm în deplasare cu cea mai bună echipă a seriei – cel puțin așa au statutat-o ultimele meciuri oficiale. Pe deasupra, Cristi Popovici a avut puțin timp la dispoziție pentru a omogeniza un lot băcăuan conturat și el târziu.
E clar că nu suntem favoriți la victorie, la nicio casă de pariuri🙁. Dar venim cu un suflu nou și ne place lupta, iar asta ne dă speranța💥 că ne vom întoarce măcar cu un punct. Suntem mai buni 💪decât anul trecut și vrem să demonstrăm acest lucru în cât mai scurt timp.
Hai Bacăul
Scroll to top