Știința Miroslava – CSM Bacău 0-1 (0-0) / Liga 3, Seria 1, et. 7

Pentru prima dată în istoria sa, CSM Bacău este lideră în Liga 3! Echipa noastră a învins și la Miroslava, prin golul marcat de R. Gherasim (min. 56), la fel cum izbutise o victorie la limită la Vaslui.
Grație anulării rezultatelor Viitorului Darabani (exclusă din campionat pentru două neprezentări), noi fiind singura echipă care îi cedase un punct, CSM Bacău se apropiase la doar un punct de liderul Foresta Suceava, care acum a remizat pe terenul lui FC Bacău!
Drept urmare, acum avem un punct avans față de Foresta, pe terenul căreia vom juca etapa următoare. Derby – locul 2 cu locul 1, sâmbătă 14 noiembrie, de la ora 15!
Referitor la meciul de la Uricani (jud. Iași, acolo s-a desfășurat partida), este clar că a început sub semnul imprevizibilului. Gazdele, cu o evoluție oscilatorie în actuala ediție de campionat, veneau după o înfrângere cu 5-1 la Suceava, iar meciul precedent de pe teren propriu îl pierduseră cu Vasluiul. Între acestea, o victorie cu 4-0 la Fălticeni.
De partea cealaltă, trupa lui Cristi Popovici avusese 4 victorii la 0, consecutive. De altfel, cele 4 goluri pe care le-a primit CSM Bacău în actuala ediție de campionat provin dintr-o singură partidă = înfrângerea cu 4-2, de pe propriul teren, cu Bucovina Rădăuți, din etapa secundă. De-atunci, poarta băcăuană a rămas neatinsă.
Referitor la derby-ul de peste o săptămână de la Suceava, se pare că o prindem pe Foresta într-un moment nu prea bun pentru ea. Se zvonește că sucevenii au probleme mari cu finanțarea, în condițiile în care rămăseseră cu datorii neplătite din campionatul trecut. Dar, să vedem ce va fi pe teren, acolo unde contează. Hai Bacăul!
Foto – CS Stiinta Miroslava
Scroll to top