Steaua – CSM Bacau 29-22 (15-12)

Am rezistat aproape o repriza

Surpriza acestui meci, dintre vicecampioana si o nou promovata, a fost replica foarte consistenta pe care ultima a dat-o pe ansamblu. Indeosebi in prima repriza, CSM Bacau a fost aproape tot timpul la conducere, gratie unei aparari active si incomode pentru adversari, dar si formei bune a lui Raducu Tamas. Visul frumos a durat insa doar pana in min. 25, cand gazdele au trecut pentru a doua oara la conducere, 12-11 (prima data fusese la 5-4, pentru doar cateva secunde), dar de data aceasta n-au mai cedat initiativa.

Experienta si valoarea formatiei bucurestene si-au spus cuvantul pe masura ce meciul avansa, iar jucatorii ambelor formatii oboseau. Steaua a gestionat foarte bine momentele de lipsa de concentrare ale csmeilor si s-a distantat la 8 goluri (23-15), in primele 10 minute ale reprizei secunde. Echipa noastra a stabilizat situatia datorita catorva parade ale lui Craciunescu (portarul nostru a si marcat un gol din propriul semicerc!) si unei evolutii curajoase in atac. In ultimul minut, diferenta fusese redusa la cinci goluri, dar Vujic a inscris de doua ori pe contraatac, stabilind scorul final, 29-22.

Echipa noastra a jucat un handbal bun

Chiar daca am pierdut, am dat Stelei o replica demna si incurajatoare pentru meciurile importante care vor veni. Practic, fiecare dintre jucatorii nostri a aratat ceva stofa. Cea mai apropiata dintre partidele directe cu adversarele din zona noastra va fi cea cu CSM Focsani, din 22 septembrie, ora 11.00, la Sala Sporturilor.

Formatia noastra a demonstrat la Chiajna ca merita un public numeros si fidel. O victorie ar fi extrem de importanta pentru csmei, in lupta pentru supravietuirea in Liga Zimbrilor! Echipa vranceana ocupa locul 1 in clasament, gratie victoriilor detasate cu CSM Fagarass si U Cluj, alte doua formatii pe care, prezumptiv, le incadram in zona play-out, la finalul sezonului regulat.

Marcatorii meciului Steaua – CSM Bacau

Steaua: Georgescu 6, Milosevic 6, Grbovic 4, Vujic 3, Constantin 3, Humet 2, Bizau 2, Johannson 1, Becheru 1, Vegar 1; antrenor: Ovidiu Mihaila;

CSM Bacau: Anton 5, Tarata 3, Juverdianu 3, Gal 2, M. Cotinghiu 2, Paunica 2, Paunescu 2, Serhel 1, Tudorancea 1, /Craciunescu 1; au mai jucat: Tamas, Uruianu, G. Cotinghiu, Bologa, Dascalu; antrenori: Eden Hairi si George Calin.

Scroll to top