Șomuz Fălticeni – CSM Bacău 4-0 (2-0) / Liga 3, et. 3

În fața unei echipe atât de puternice preum Șomuz, minusurile cu care a început CSM Bacău au ieșit plenar la iveală. Cristi Popovici nu a putut face minuni într-un timp atât de scurt. S-a văzut că echipa nu a avut un stagiu de pregătire fizică și că jucătorii încă nu se înțeleg. De exemplu, la primul gol, echipa noastră a ieșit în bloc la o minge respinsă, lăsându-și spatele descoperit; nimeni nu l-a mai ținut pe Dănilă, care a fost găsit singur-singurel, a avut timp să-și așeze mingea și să-l execute pe Grosz în colțul lung. Dar situații de acest fel ori similare au fost multe. După pauză, CSM Bacău a făcut un pas hotârât în față, cu prețul de a-i fi oferit adversarei multe spații pe contraatac. Drept urmare, Șomuz a mai marcat două goluri și a avut și două bare.
CSM Bacău: Grosz – Sahru, Mocanu, Adăscăliței, Popa (min. 54 Priboi), Zaharia (min. 54 Antal), Corban, Aeroaiei, Săvoaia (min. 64 Șchiopu), Purcariu (min. 73 Mihăiță), Strat; antrenor – Cristi Popovici.
Din acest eșec sever nu ne rămâne decât să tragem singurul învățământ posibil la ora actuală: trebuie să compensăm prin mobilizare ceea ce nu putem obține prin abilitate și calități fizice. Va fi greu, pentru că, din scurt, ne așteaptă o serie grea: meciuri cu toate candidatele la câștigarea seriei – Miroslava (deplasare), Ceahlăul Piatra Neamț (acasă), Foresta Suceava (d), Bucovina Rădăuți (a). Să vedem și partea bună. Ne călim, așa cum am spus și înainte de meciul de la Fălticeni, cu faze fierbinți și dușuri reci. Și mergem înainte, cu încredere.
Va răsări Brodocul și pe strada noastră. Hai Bacăul!
Scroll to top