Șomuz Fălticeni – CSM Bacău 2-1 (2-0) / Liga 3, Seria 1, et. XV

Cea mai proastă combinație de rezultate s-a întâmplat și ne-a făcut să ratăm terminarea pe locul 1 la final de an calendaristic.
Noi am pierdut la Fălticeni, iar Suceava a învins la Miroslava. În ceea ce ne privește, am avut o primă repriză deloc bună, în care am primit goluri în minutele 15 și 31. E adevărat, am redus din diferență la începutul reprizei secunde – Corban, min. 50 -, dar nu am izbutit golul egalizator în cele 40 de minute rămase.
Sincer, ne-am temut de Șomuz, care în toate meciurile cu noi (dar nu numai cu noi) a dat dovadă de o mare combativitate. Sigur, nu putem fi neutri la acest scor, deoarece pornisem în meci de pe locul 1 în clasament. Dar nici nu trebuie să transformăm înfrângerea în tragedie, deoarece suntem pe locul 2, unul pe care îl considerăm bun și avem în buzunar prezența în play-off, când mai sunt de disputat doar trei etape din sezonul regulat.
Asta deoarece echipa de pe 5, CSM Vaslui, are cu 7 puncte mai puțin decât și mai poate acumula doar 6 puncte (va sta o etapă). Așadar, avem un anumit confort psihologic și o iarnă întreagă pe post de sfetnic bun. Să le urăm jucătorilor și antrenorilor o vacanță frumoasă!
Campionatul se va relua tocmai în martie 2024, când vom juca împotriva Miroslavei, pe teren propriu. Vom fi dornici de revedere!
Hai Bacăul!
Scroll to top