Handbal CSM Bacau - sponsor Simba Invest

Simba Invest, alături de handbaliștii noștri!

Unul dintre susținătorii constanți ai sportului băcăuan, Simba Invest, va fi de anul acesta partener al echipei de handbal CSM Bacău.

Simba a contribuit, an de an, într-o manieră decisivă, la organizarea și finanțarea turneului de tenis de 25.000 $ + H din Bacău. Acum, este alături de unica echipă care reprezintă handbalul băcăuan la un înalt nivel. În ciuda a ceea ce susțin unii sau alții, jucătorii, antrenorii și personalul administrativ al CSM Bacău sunt singurii care și-au asumat munca, sacrificiile personale și incertidudinile unei evoluții pe prima scenă a handbalului. Nu este deloc ușor. De aceea, suntem bucuroși pentru fiecare apreciere și pentru fiecare mână întinsă.

Suntem onorați și responsabilizați să fim sprijiniți de o firmă precum Simba Invest, care știe ce este performanța de înalt nivel, iar prin ceea ce vom face pe teren îi vom răspăti încrederea.

Acest parteneriat vine cu doar cinci zile înainte de începerea unei noi ediții a Ligii Zimbrilor. După cum am mai anunțat, CSM Bacău va juca în deplasare, cu Steaua. Fie și doar numele adversarei arată că vom avea un meci foarte dificil. Dar suntem optimiști. Hai Bacăul!

Scroll to top