CSM Bacau - Handbal - Sandu Iacob a bătut palma cu noi

Sandu Iacob a bătut palma cu noi

Cel mai iubit handbalist din istoria Bacăului se întoarce acasă ca antrenor

Finalizând această mutare, directorul CSM Bacău, Adrian Gavriliu, a declarat după semnarea contractului cu Sandu Iacob:
”CSM Bacău are nevoie de un profesionist ca Sandu Iacob. Noi ni l-am dorit foarte mult, chiar dacă asta a insemnat să așteptăm câteva luni bune.
Sandu are greaua misiune de a scoate echipa la liman, după ce am pierdut puncte prețioase in urma celor patru meciuri pierdute la masa verde, prin neprezentate. Jucătorii noştri imbolnavindu-se de COVID.
Nu pot da vina pe nimeni, doar pe soartă. Acest campionat este unul atipic și se desfășoară în condiții inedite.
Locul pe care se află echipa nu reflectă adevărata valoare a lotului. Sunt convins că Sandu Iacob va demonstra asta”.

Îl considerăm pe Sandu Iacob drept cel mai iubit jucător din istoria handbalului băcăuan, cu riscul de a-i supăra pe mulți alții care au făcut performanță în orașul nostru. Totuși, reacția publicului băcăuan spune totul: totdeauna când a evoluat la Sala Sporturilor, chiar și reprezentând alte formații (Steaua, Fibrexnylon sau HCM Constanța – cele mai bune din România la momentele respective), Sandu Iacob a fost aplaudat la scenă deschisă. A fost căpitan al naționalei de seniori și un marcator prolific. Peste tot unde a jucat, inclusiv în Germania și Elveția, a fost bine apreciat. La fel, ca antrenor. Iar el a lăsat în urmă regrete, atât la prima reprezentativă, cât și la Dobrogrea-Sud Constanța, Steaua sau HC Vaslui.

Bine te-ai întors acasă, Sandu Iacob

Scroll to top