Să le ținem pumnii fetelor noastre!

De mâine, 4 mai, la Cisnădie se desfășoară Turneul Final al Campionatului Național de Junioare 1, unde suntem reprezentați de fetele antrenate de Costel Petrea și Adi Brezan.

Ele au făcut în 2021 pasul către Junioare 1, unde și-au păstrat intactă dorința de victorie. Doar două înfrângeri a suferit CSM Bacău în drumul spre faza de elită a CN, puțin față de cele 14 victorii și 2 rezultate de egalitate din fazele Regională și Valoare.

Va fi mult mai greu la TF, unde CSM Bacău va avea de înfruntat adversare de același calibru.
În grupa A de la Cisnădie, adversarele formației noastre sunt CSȘ 2 Baia Mare, CSU Știința București și Sepsi Sf. Gheorghe.

În Grupa B sunt CSM București, Activ Prahova Ploiești, Gr. Școlar Energetic Rm. Vâlcea și CSM Galați.
Despre șansele echipei noastre la medalii, este greu să ne pronunțăm, deoarece cunoaștem doar echipele din Ploiești și Galați, cu care am fost la egalitate în turneul Valoare (o victorie și o înfrângere cu Ploieștiul, două egaluri cu Galațiul). Știm că avem o mare unitate de grup, ambiție, fermitate în apărare și câteva jucătoare de mare valoare. Dar suntem conștienți că nu toate posturile sunt la fel de bine acoperite și că media de talie a formației noastre nu este grozavă. Dar mai știm că mereu ne-am impus cu plusurile și sperăm să reușim asta și la TF. Faptul că am ajuns acolo, în elită, unde orice meci este ca o pregătire pentru admiterea la facultate, contează cel mai mult. Hai Bacăul!

Scroll to top