S-a accidentat și Belchite

Al doilea meci dintre CSM Bacău și CSU Suceava a început prost pentru echipa noastră, care l-a pierdut pe Belchite, accidentat la mâna dreaptă, mâna sa de aruncare. În ziua precedentă, se accidentase Florin Dospinescu. Fără marcatorul său de la 9 m, CSM a devenit echipa de anul trecut, una care marchează doar de pe semicerc.
Și a putut face bine acest lucru, având inițiativa pe tabela de marcaj până spre finalul primei reprize. Atunci, formația suceveană a izbutit să preia conducerea și să plece la vestiare cu un avantaj de 3 goluri (16-13).
În repriza a doua, a fost evident că băcăuanii au jucat cu temă – să încerce cât mai multe acțiuni în viteză spre poarta suceveană. Și au fost, într-adevăr, multe atacuri – cea mai bună dovadă fiind numărul total de goluri marcate în aceste meci. Unele acțiuni ofensive ale noastre au reușit – și s-a marcat atât din pătrunderi, cât și de pe pivot sau extremă.
Au fost și multe ratări sau acțiuni eșuate, transformate în goluri pe contraatac ale oaspeților. Așa se explică diferența mare în final, 38-29 pentru CSU Suceava, care și-a luat revanșa pentru înfrângerea din ziua precedentă, cu 30-26, rezultat care credem că reflectă mai bine valoarea formației noastre.
Marcatori
CSM Bacău – G. Bujor 4, M. Bujor 4, Ushal 4, Serhel 4, Coric 3, Bălăceanu 3, Dobrîncu 3, Rotaru 2, Costea 1, Ivășchescu 1; antrenor – Sandu Iacob.
CSU Suceava – Lazurca 7, Kbilashvili 6, Tîrzioru 5, Csog 4, Gavriloaia 4, Ștefan 3, Urdă 2, Vizitiu 1, Lupu 1, Bologa 1; antrenor – Petru Ghervan.
Următoarele meciuri de pregătire le vom disputa în turneul de la Buzău, între 23 și 25 august.
Scroll to top