Rezultate excelente la handbal și fotbal

⚽️Dante Botoșani – CSM Bacău 0-0 / Fotbal, Liga 3, et. 1
🤾‍♂️CSM Bacău – CSM Odorhei 33-25 (18-11) / Handbal masculin, Liga Zimbrilor, et. 1
Handbaliștii și fotbaliștii noștri au pornit cu dreptul👌✌️ în noile ediții de campionat. Întâmplarea face că meciurile lor s-au disputat de la aceeași oră și au decurs favorabil pentru ele.
⚽️ Semne bune anul are
Considerăm că bomba dintre cele două partide a fost remiza albă a fotbaliștilor la Botoșani. Chiar dacă ei joacă doar în L3, iar handbaliștii în primul eșalon. Iar asta pentru că Dante a câștigat seria în ediția 2021-2022, în timp ce noi am retrogradat.
A fost o mare surpriză. Un meci mai greu nu puteam avea, după ceea ce se știa de campionatul trecut. Clar, echipa gazdă era mare favorită la victorie și nu a reușit să se impună în fața unei formații băcăuane venită cu un nou suflu și cu încrederea pe care o dă un antrenor de valoarea lui Cristi Popovici.
Și, ca să păstrăm adevărul, mai degrabă CSM Bacău este nemulțumită de egal, deoarece a avut câteva ocazii foarte mari.
Acum, așteptăm cu nerăbdare meciul pe care îl vom avea acasă cu Viitorul Darabani, o nou-promovată. Pe 3 septembrie, sperăm ca Stadionul Letea să fie plin și să ne bucurăm de prima victorie din acest campionat.
Hai Bacăul
🤾 Echipa noastră de handbal arată bine
CSM Bacău nu i-a lăsat prea multe șanse nou promovatei CSM Odorhei, conducând-o de la începutul până la finalul partidei. Diferența s-a simțit la toate capitolele, începând de la gabaritul jucătorilor de pe centrul semicercului, terminând cu forma portarilor.
Apărarea noastră înaltă și mobilă a fost foarte greu depășită de neexperimentata echipă din Odorhei. Dar anticipăm că multe echipa din Liga Zimbrilor vor avea aceeași dificultate în disputele cu CSmeii noștri.
Jucătorul meciului – trofeu acordat de Simba Invest -, i-a revenit lui Richie Freiwald, grație celor 11 intervenții în poartă, la care s-au adăugat două goluri din propriul semicerc.
Marcatorii CSM Bacău: Dospinescu 9, Serhel 5, Ushal 4, Belchite 4, G. Bujor 3, Freiwald 2, Dobrincu 2, Ganchev 2, Costea 1, Ivășchescu 1; antrenor – Sandu Iacob.
Etapa viitoare, pe 3 septembrie, avem un meci greu la Focșani. Dar va fi greu și pentru adversarii noștri vrânceni.
Hai Bacăul
Scroll to top