Pregătire în zăpadă

De pe 1 februarie, lotul echipei de fotbal CSM Bacău se află în pregătire la Vatra Dornei. În afară de aerul tare de la munte, CSmeii lui Cristi Popovici beneficiază și de zăpadă. „Beneficiază” e un fel de-a spune care ține seama doar de rezultatul final – îmbunătățirea condiței fizice.
Pentru că antrenamentele pe zăpadă sunt extrem de solicitante, chinuitoare chiar. Dar merită să-ți fie greu în vacanță, ca să-ți fie mai ușor în meciurile de campionat!
Reamintim, CSM Bacău ocupă locul 3 în Seria 1 a L3, la egalitate de puncte cu echipa de pe 2, Bucovina Rădăuți. Cu aceasta, formația noastră va avea un meci în deplasare, la reluarea campionatului, pe 11 martie. După cele 10 zile de pregătire la munte, CSM Bacău se va întoarece acasă pentru a disputa meciuri amicale.
Vor fi două cu concitadina Dinamo (Seria 2 L3), două cu Rm. Sărat (Seria 2 L3) și una cu colega de serie Miroslava (împotriva căreia am disputat deja returul de campionat). Echipa noastră și-a fixat drept obiectiv clasarea pe locul 2. Este, de fapt, o schimbare de obiectiv, cel stabilit la începutul campionatului fiind doar construirea unei echipe care să poată trage la play-off în campionatul următor.
Dar CSM Bacău a mers extraordinar în campionat, Cristi Popovici reușind nu doar să pună echipa pe linia de plutire, ci și să-i întindă pânzele. De curând, echipa a fost asigurată că va fi susținută în continuare de Primărie, ceea ce are darul de a da jucătorilor și antrenorilor siguranța de care au nevoie. Hai Bacăul!
Scroll to top