Precocitate la săritorii noștri de garduri!

Tudor Margasoiu a cucerit medalia de aur în proba de 2000 m garduri, în cadrul Campionatelor Naționale de Atletism U18 de la București. Este de precizat că elevul antrenoarei Carmina Gorgan are doar 16 ani! Grație acestui rezultat, Tudor va reprezenta România la Campionatele Balcanice de la Maribor (Slovenia), de la începutul lunii iulie!
Și mai mare este diferența de vârstă în cazul Deliei Aștefănoaie, care a cucerit medalia de aur în proba de 400 m garduri. Ea participase în urmă cu două săptămâni la CN U16 – etapa a 2-a, în proba de 300 m garduri, în care învinsese. Dar Delia, sportivă pregătită de prof. Teodora Jercălău, are doar 14 ani!
O a treia medalie pentru CSM Bacău a fost bronzul de la ștafeta 4×250 m, feminin, echipa noastră fiind alcătuită din mezina Delia Aștefănoaie, Diana Aștefănoaie, Carina Cojan și Mihaela Munteanu. Primele trei sunt antrenate de Teodora Jercălău, ultima – de Carmina Gorgan.
Și o a patra medalie a fost cea a Mihaelei Munteanu, care a completat o ștafetă de 100/200/300/400 m din afara Bacăului.
Felicitări, tuturor!
Scroll to top