Potaissa Turda – CSM Bacău 35-32 (18-16) / Liga Zimbrilor, et. 23

Echipa noastră a dat Potaissei o replică foarte puternică pe toată durata partidei. Doar un pic mai mult calm și o doză mai mare de noroc au făcut ca gazdele să obțină victoria în ultimele cinci minute. CSM Bacău a fost echipa pe care ne-am dorit-o și care a luptat, în sfârșit, până la capăt, așa cum îi este deviza. Jucătorii noștri proeminenți în acest meci au fost Dospinescu, în prima repriză, și Ganchev, în a doua.
Marcatori
– Potaissa Turda: Dumitriu 7, Thalmaier 4, Ghiță 4, Vojvodic 4, Szoke 3, Pavel 3, Talas 2, Pop 2, Ghivil 1, Pințoiu 1; antrenor – Horațiu Gal;
– CSM Bacău: Dospinescu 7, Ganchev 7, Stănescu 4, Rotaru 3, Belchite 3, G. Bujor 2, Costea 2, Ushal 2, M. Bujor 1, Serhel 1; antrenor – Sandu Iacob.
Păstrăm locul 8 mulțumită jocului rezultatelor din această etapă: Buzăul a pierdut acasă cu Constanța, Suceava a fost învinsă la Steaua, Vasluiul a pierdut la Dinamo (echipă care a obținut cu această victorie titlul de campioană, indiferent de rezultatele ultimelor trei etape), iar Timișoara, în ciuda remizei de pe propriul teren cu CSM București, este la trei puncte de noi.
Astfel, meciul pe care îl vom avea etapa viitoare acasă cu Buzăul devine extrem de important. Va fi greu, dar e bine că am revenit la timp pe linia de plutire. Hai Bacăul!
Scroll to top