Politehnica Timișoara – CSM Bacău 35-35 (17-18) / Liga Zimbrilor, et. 13

Gazdele au început destul de bine, ajungând să conducă la trei goluri diferență, 7-4, 8-5. Din acel moment, CSM Bacău a echilibrat jocul și a trecut la conducere. Niciodată, însă, CSmeii nu s-au detașat la mai mult de două goluri, cee ce reflectă tensiunea și dramatismul jocului. Timișoara a izbutit o răsturnare cu un minut înainte de final, dar oaspeții au egalat și au rezistat ultimului atac timișorean. S-a terminat egal, 35-35, spre necazul bănățenilor, care au izbutit un gol cu o fracțiune de secundă după fluierul final.
Pentru că a avut inițiativa majoritatea timpului, echipa noastră se poate considera dezavantajată de scor. Pe de altă parte, putea fi înfrângere, iar asta dă mare valoare punctului obținut. N-am plecat de la Timișoara cu mâna goală și ne-am mai depărtat un pic de zona minată a clasamentului.
Marcatorii CSM Bacău: G. Bujor 10, Ganchev 10, Ushal 5, Coric 3, M. Bujor 2, Dospinescu 2, Belchite 2, Rotaru 1; antrenor – Sandu Iacob.
Putem pierde locul 8, pe care ne aflăm acum, doar în cazul în care Suceava învinge la Buzău. Etapa viitoare, la debutul returului, pe 3 decembrie, jucăm la Odorhei. E rost de punct sau puncte și acolo.
Hai Bacăul!
Scroll to top