Politehnica Timișoara – CSM Bacău 29-28 (12-13, 21-21) / Handbal (m), Cupa României, turul I

A fost un meci foarte echilibrat, ca toate pe care le-am avut cu Timișoara în ultimul an. Gazdele au beneficiat de sprijinul publicului, în schimb noi veneam cumva ca favoriți, deoarece în clasamentul Ligii Zimbrilor suntem cu trei locuri și șapte puncte peste Poli.
Și se părea că ne respectăm statutul. Am intrat cu avantaj la pauză, iar spre final ne desprinsesem chiar și la trei goluri. Am risipit acest plus, iar ceea ce este mai rău e că am primit gol în ultima secundă, dintr-o aruncare de la 9 m!(?)
Dacă ești cât de cât atent în astfel de situații, nu ai cum să primești gol! În fine, am pierdut și loteria aruncărilor de departajare, pentru noi ratând de două ori tânărul Ionuț Stănescu, care nu marcase niciodată nici în cele 60 de minute de joc. Era mai bine ca lui să-i fie preferat un jucător experimentat, la aceste aruncări încărcate de tensiune. Păcat de acest insucces dramatic, care ne-a eliminat din lupta pentru o performanță.
Dar, așa cum am spus în avancronică, păcat că FRH a făcut ca în această fază a competiției să poată juca între ele echipe de primă ligă și tot așa – echipe de ligă secundă. Niciuna dintre echipele de Div. A care merg mai departe nu se pot compara cu CSM Bacău sau Poli Timișoara, dacă luăm în calcul și varianta în care CSmeii noștri s-ar fi impus.
Marcatorii CSM Bacău: G. Bujor 6, Ushal 4, Dospinescu 3, Serhel 3, Ganchev 3, M. Bujor 3, Esteki 2, Costea 1, Dobrincu 1, Belchite 1, Brăescu 1; antrenor – Sandu Iacob.
Sâmbătă, avem meci în campionat cu Minaur, la Baia Mare. Teribil de greu, dar tragem nădejde că de data asta soarta ne va surâde. Pentru asta, trebuie să credem mai mult în noi înșine. Hai Bacăul!
Scroll to top