Atletism CSM Bacau

Petro s-a depășit pe sine însăși

Participând în semifinalele probei de 1500 m, la Campionatele Europene Indoor de la Torun (Polonia), Petronela Simiuc (CSM Bacău) și-a corectat cea mai bună performanță personală, aducând-o la 04:14,94, cu aproape o secundă peste precedenta sa cea mai bună performanță. E adevărat, locul obținut în serie (6), nu a fost suficient pentru calificarea în finala probei, dar nimeni nu i-ar putea reproșa ceva Petronelei, care și-a depășit limita pe care o avusese până atunci.


În plus, trebuie remarcat efortul deosebit depus de eleva profesoarei Carmina Vorovenci, care în ultimii ani a continuat pregătirea sportivă în paralel cu efectuarea studiilor universitare în SUA. De altfel, ea a și participat în competiții pentru Universitatea Toledo, la care a fost înscrisă ca studentă și masterand. Energia, optimismul și altruismul au dus-o pe Petronela în prima linie a luptei anti-Covid, ea fiind în SUA printre voluntarii care au îngrijit bolnavi infectați cu coronavirus.


Sunt motive pentru care clubul nostru, întregul oraș și România se pot mândri cu Petronela-Lenuța Simiuc Pănică, dacă este să scriem numele din buletin al sportivei.

Bravo, Petro!

Scroll to top