Pe ultima sută de metri, la Cheile Grădiştei

Handbaliştii noştri au tras tare în cantonamentul montan. “Pregătirea fizică a fost foarte intensă, cu primele trei zile pentru partea generală, iar în continuare pentru partea specifică. Ne-am atins obiectivele in privinţa atingerii formei fizice”, ne-a informat antrenorul Eden Hairi. Joi şi vineri, CSmeii au disputat şi două partide-şcoală cu CSM Vaslui. “Nu s-a avut în vedere scorul. Meciul a avut parte de reprize suplimentare şi prelungite, cu multe întreruperi pe care le-am cerut, atât eu, cât şi Leonard Bibirig. Cu toate acestea, am mica satisfacţie să fi învins în amândouă, la trei goluri în prima partidă şi cu cinci goluri în a doua”. Din păcate, sunt câţiva jucători deveniţi indisponibili pe parcurs. După cum se ştie, CSM a plecat la Cheile Grădiştei fără Anton – gripat. O răceală severă i-a afectat apoi pe Păunescu şi pe Maksimov. Pentru meciul cu Vasluiul de vineri n-a fost disponibil nici Bahdan Serhel (foto), care şi-a luxat un deget. In seara de sâmbătă, 19 ianuarie, este programat un alt meci-şcoală cu Vasluiul.

Meciuri amicale pe 21 şi 23 ianuarie

Intoarcerea CSM Bacău de la Cheile Grădiştei se va face în cursul zilei de 20 ianuarie. Luni, 21 ianuarie, de la ora 14.30, CSmeii vor disputa un meci de verificare acasă, cu CSM Călăraşi. Este un bun prilej pentru spectatorii băcăuani de a-şi vedea favoriţii la lucru, in condiţii apropiate de cele din campionat.

Două zile mai târziu, pe 23 ianuarie, de la ora 19.30, tot la Sala Sporturilor, CSM Bacau va disputa un nou meci cu CSM Vaslui, dar de data aceasta unul “pe bune”, dată fiind apropierea sezonului competiţional. Nu va mai fi un alt meci cu Vasluiul, pe 24, cum se anunţase iniţial, din cauza unor probleme pe care le au oaspeţii, liderii Diviziei A.

Reamintim, CSM Bacău va relua campionatul Ligii Zimbrilor cu o partidă acasă, miercuri, 30 ianuarie, contra vicecampioanei Steaua Bucureşti.

Scroll to top