Patru nume noi în cantonament – handbal

De vineri, 19 iulie, până pe 26 iulie, CSM Bacău se va pregăti în cantonamentul de la Comăneşti. “Nu va lipsi nimeni, inclusiv cei doi accidentaţi – Anton şi Dascălu -, vor face deplasarea şi îşi vor continua acolo programul de recuperare.

La Comăneşti, vom combina sala de forţă cu sala de handbal şi pregătirea pe stadion. Va fi o săptămână intensă”, ne-a declarat antrenorul Adi Petrea. Dacă nu va lipsi nimeni, să vedem cine va fi în plus faţă de toate deplasările de până acum ale CSmeilor.

– Viachaslau Saldatsenka, internaţional bielorus, a fost unul dintre cei mai buni portari ai ţării sale la CE 2018. Va împlini 25 de ani pe 23 iulie, în timpul cantonamentului de la Comăneşti. A apărat până acum în două turnee finale ale CE şi unul la CM. Provenit de la SKA Minsk, Saldatsenka a ajuns în România mai întâi la HC Odorhei, de unde a fost preluat de HCM Constanţa, iar acum de noi, de CSM Bacău. “N-a avut multe meciuri la Constanţa. Este un portar de calitate, pe care a demonstrat-o de multe ori în naţionala ţării sale”, l-a caracterizat antrenorul Adi Petrea.

– Nikola Crnoglavac, internaţional sârb (a evoluat pentru Serbia la CE 2018) este un inter-dreapta înalt (1,95 m) şi eficient. Peste graniţele ţării sale, jucătorul de 27 de ani a evoluat timp de 1 an la Tatabanya (Ungaria), 3 ani la Dobrogea-Sud şi a fost la un pas să fie preluat vara aceasta de CSM Bucureşti. Din fericire pentru noi, antrenorul Adi Petrea şi l-a dorit mai mult, iar CSM Bacău l-a deturnat pentru curtea proprie.

– Ştefan Huta, pivot, 24 ani, este băimărean, trecut şi prin curtea “Adrian Petrea” Reşiţa, HC Odorhei şi CSM Făgăraş. Inutil să mai spunem că l-a avut mult timp ca antrenor pe Adi Petrea, care şi l-a dorit mult la CSM Bacău. “Cred că se va completa foarte bine cu Păunescu”, a spus antrenorul CSmeilor.

– Adrian Târzioru, 26 de ani, inter-stânga, a evoluat în anii precedenţi la Pandurii Tg. Jiu şi CSU Suceava, unde s-a evidenţiat în mod deosebit, înscriind 161 goluri în sezonul 2017-2018 şi 136 în campionatul 2018-2019. Contra CSM Bacău a înscris de 18 ori, în trei meciuri. “Un jucător bun pe linia de 9 m, care marchează multe goluri şi pe care l-am remarcat anii precedenţi”, l-a caracterizat antrenorul Petrea.

Scroll to top