Csmeoaicele - Handbal - CSM Bacau

Parcurs fără greșeală

Csmeoaicele au încheiat parcursul lor la turneul regional de la Roman cu maximum de victorii. De fapt, ele au victorii pe linie de la începutul acestei ediții de campionat, nu doar în turneul al doilea.
În penultima zi, a fost succesul din derby-ul local, dar si al Seriei A, cu CSȘ Bacău, scor 30-16 (16-6, 14-10). A fost deliciosul desert, dacă este să păstrăm linia titlurilor pe care le-am dat după partidele cu Suceava și Galați.
Marcatoarele formației noastre: Hermeziu 10, L. Bârsan 6, Scutaru 5, D. Bârsan 4, Brașovianu 2, Anchidin 2, Păduraru 1, Sofron, Vrâncianu, Grădinaru, Pintilie, Bontaș, Huțuțui, Banu, Tabacaru; antrenori: C. Petrea, A. Brezan.

Csmeoaicele - Handbal - CSM Bacau

În ultima zi, CSM Bacău a trecut cu 48-10 (23-7, 25-3) de LPS Piatra-Neamț.
Marcatoare: Grădinaru 9, Brașovianu 6, Tabacaru 6, Hermeziu 4, Banu 4, D. Bârsan 4, Anchidin 4, Huțuțui 3, Păduraru 3, Vrâncianu 2, Scutaru 2, L. Bârsan 1, Sofron, Pintilie, Bontaș; antrenori: C. Petrea, A. Brezan.
După acest turneu de la Roman, CSM Bacău are 8 puncte avans fața de cea de-a două clasată, CSȘ Bacău și este deja momentul să le urăm fetelor noastre mult succes în faza următoare a Campionatului Național.

Felicitări, atât lor – care au jucat și au dat dovadă de seriozitate, ambiție și spirit de echipă, cât și antrenorilor care antrenează și formează acest grup frumos. Avem mari așteptări în viitor de la această echipă de junioare… Cred că nostalgicii anilor ’80 știu ce fel de așteptări. Hai Bacăul!

Scroll to top