Onorantul loc 4! Adio, juniorat!

La ultimul meci pe care l-au disputat în calitate de junioare pentru CSM Bacău, elevele antrenorilor Adi Brezan și Raluca Agrigoroaie au pierdut cu 39-34 (19-15) meciul pentru bronz cu CSM București. Dar ele se despart de juniorat cu fruntea sus, pătrunzând pentru a doua oară în careul de ași al CN Junioare 1.
Felicitări!
Marcatoarele CSM Bacău în disputa cu CSM București: Dany Bârsan 9, Todeilă 6, Daria Bârsan 6, Măgirescu 5, Poiană-Țârdea 4, Hermeziu 2, Ungureanu 2, Sofron, Grădinaru, Iordănescu, Butacu, Grigoraș, Solonțanu, Dinu, Bucurel; antrenori – Adi Brezan și Raluca Agrigoroaiei.
Să nu-l uităm, la această ultimă trecere în revistă a lotului, pe dl. prof. Costel Petrea, care a antrenat și a format această echipă împreună cu Adi Brezan, de la nivel de Junioare 3 și până în decembrie 2022!
A fost un an competițional lung și solicitant pentru CSM Bacău, care a evoluat în paralel și în Divizia A Senioare, ocupând, la debut, locul 5 – în prima jumătate a clasamentului Seriei A. În paralel, a fost și școala, deoarece multe dintre CSmeoaice vor susține bacalaureatul și examenul de intrare la facultate.
De aceea, locul 4 la Junioare 1 și locul 5 la Senioare merită cu atât mai mult apreciate, pentru că au scris o mică pagină frumoasă în istoria handbalului băcăuan. Sportivele conștiincioase din această poză de sfârșit de epocă le-au făcut cinste și părinților lor, care le-au însoțit și sprijinit peste tot în țară, inclusiv la acest TF.
Le urmăm succes deplin tuturor jucătoarelor, indiferent unde studiile le vor purta pașii. Aceste fete vor rămâne întotdeauna „ale noastre”! Hai Bacăul!
Scroll to top