Handbal CSM Bacau vs Magnum Botosani

Obiectiv îndeplinit – Dunărea de la capătul tunelului

CSM Bacău – Magnum Botoșani 29-25 (14-13) / Nu a fost deloc un meci ușor, deoarece nou-promovata a dat dovadă de multă ambiție și a avut in Lazurca un marcator în zi de grație – 13 goluri.

Prima repriză s-a disputat sub semnul echilibrului. Cele două formații au trecut pe rând la conducere, fără ca vreuna dintre ele să se poată distanța la mai mult de două lungimi. Ultimul cuvând înainte de pauză l-am avut noi, prin reușitele lui Crnoglavac și… Saldatsenka, ceea ce ne-a permis să intrăm la cabine cu un avantaj mimin. La începutul reprizei secunde, am izbutit să ne distanțăm la trei lungimi (18-15, 20-17), însă Botoșaniul a făcut un suprem efort, pentru a egala la 20 și la 21 (min. 48). Dar CSmeii au trecut definitiv la cârma jocului și din ce în ce mai autoritar, pe măsura scurgerii timpului. În ultimele zece minute, apărarea băcăuană a fost greu de depășit, în timp ce atacul pozițional și contraatacul s-au desfășurat eficient, atât cu interii și centrul, cât și cu pivoții.

Marcatorii noștri: Crnoglavac 9, Serhel 5, Sretenovic 4, Păunică 3, Coric 2, Iordachi 2, Huta 1, Stănică 1, Capotă 1, Saldatsenka 1.

Victoria a fost pe deplin meritată și ne-a adus la 3 puncte de plutonul încheiat de CSM Dunărea Călărași. Printr-o victorie etapa viitoare (marți, 22 dec.), contra Reșiței, o putem ajunge pe Dunărea, dacă această formație va pierde și atunci prin neprezentare (Covid a făcut ravagii și la Călărași, în ultimele trei săptămâni) ori va fi învinsă pe teren de Potaissa Turda. Indiferent de celelalte rezultate, noi trebuie să ne facem jocul obișnuit și vom avansa constant. Hai Bacăul

Foto: ALEX NICODIM via handbalmania.ro
Scroll to top