Handbal - CSM Bacau - Minaur Baia Mare

O soartă nemeritată

Minaur Baia Mare – CSM Bacău 30-28 (16-13)

Echipa noastră are în continuare o bancă de rezerve foarte scurtă, iar asta făcea din gazdele băimărene mari favorite la victorie. Într-un sport în care un infim plus de viteză și luciditate poate face diferența, echipa cu jucătorii mai obosiți plătește tribut pe tabela de scor. A fost cazul formației noastre, deși am sperat într-o minune, timp de aproape o repriză. CSmeii au condus chiar și cu trei goluri diferență (6-3, 11-8), dar epuizarea fizică și-a spus cuvântul în ultimele 5 minute de dinaintea pauzei. La 13-13 s-a consemnat pentru ultima dată egalitatea în meci, iar în min. 28, Minaur a trecut pentru prima dată la conducere, cu 14-13. Mai mult, gazdele au marcat încă două goluri, pentru a intra la cabine cu un pic de confort mental. CSM Bacău a făcut eforturi imense pentru a răsturna situația în actul secund, dar nu a izbutit decât să se apropie la un gol, în minutele 35 și 50 (17-16, 24-23).

Marcatorii CSM Bacău: Sretenovic 9, G. Bujor 5, Coric 4, Rotaru 4, M. Bujor 3, Iordachi 2, Stănică 1; antrenor – Sandu Iacob.

În condițiile date și ținând cont de valoarea adversarului și de faptul că acesta evolua pe teren propriu, credem că echipa noastră ar merita felicitări pentru replica dată și ar merita susținere în vederea meciurilor viitoare. Cel mai apropiat în timp va fi cel cu Suceava, de duminică, 26 septembrie. Hai Bacăul!

Scroll to top