Handbal CSM Bacau - CSM Alexandria

O revedere agreabilă

CSM Bacău – CSM Alexandria 34-31 (15-16), amical

După aproximativ un an și jumătate, CSM Bacău a găzduit din nou un meci, în fața unui public împuținat de restrictiile anti-Covid.
A fost un joc frumos, cu unele reușite de mare efect, în care antrenorii Sandu Iacob și Constantin Ștefan și-au rulat în întregime loturile. Fiind un meci de pregătire, au fost încercate multe scheme de atac și formule de joc, chiar cu riscul primirii unor goluri ușoare. Ambiția ambelor echipe a rămas însă la cote ridicate, prin aceea că au muncit foarte mult pentru a compensa ratările. Contactele între jucători au fost aspre, dar fără a degenera în brutalități.

Nou-promovata a pus probleme serioase echipei noastre, răsturnând scorul înainte de pauză și având inițiativa pe tabela de marcaj până în min. 50. Atunci, de la la 24-28, CSmeii noștri au marcat de șase ori fără să primească niciun gol, iar apoi au păstrat fără emoții avansul, certificând că sunt echipa mai valoroasă.

Marcatori

  • CSM Bacău: Dospinescu 10, Sretenovic 4, G. Bujor 4, Olsonkenidze 4, Stănică 3, Coric 3, Iordachi 2, Rotaru 1, Brăescu 1, M Bujor 1, Saldatsenka 1; antrenori – Sandu Iacob și Alexandru Acsinte.
  • CSM Alexandria: Gal 6, Mocanu 6, Malencic 3, Aungurenci 3, Păunescu 3, Mazilescu 2, Voicu 2, Roșca 2, Oancea 1, Hoinaru 1, Dobrincu 1, Simulescu 1; antrenor – Constantin Ștefan.

Sâmbătă 14 august, de la ora 11.30, se va disputa tot la Sala Sporturilor meciul al doilea dintre cele două formații. Pentru spectatori, rămân valabile aceleași condiții de acceptare în tribună: certificatul de vaccinare, masca și păstrarea distanței de 1,5 m. Tot deranjul ar merita, credem noi, deoarece ne așteaptă un nou meci frumos, cu CSmeii noștri pe post de vioara întâi. Hai Bacăul!

Scroll to top