O remiză albă de mare luptă

CSM Bacău – Ceahlăul Piatra-Neamț 0-0 / Liga 3, play-out, et. 5
S-a jucat cu multă ambiție de ambele părți, cele două formații având motivații diferite. Pe de o parte, CSmeii noștri sunt angrenați în lupta pentru evitarea retrogradării. De partea cealaltă, Ceahlăul dorea să demonstreze că ar fi trebuit să joace în play-off, pentru promovare, iar o victorie la Bacău ar fi fost și o răzbunare pentru înfrângerea din campionatul regulat, care a și făcut-o să ajungă în play-out. Iar nemțenii s-au năpustit în atac de la bun început, având și două ocazii de a înscrie. Echipa lui Codrin Mindirigiu a rezistat însă bine presiunii și a echilibrat jocul spre mijlocul reprizei. Mai mult, Priboi și Ungureanu i-au pus la treabă pe fundașii nemțeni, ultimul marcând chiar un gol, nevalidat pe motiv de ofsaid.
Prima partea a reprizei a doua a fost echilibrată, cu trei ocazii de gol ale Ceahlăului și una mai mare decât toate trei laolaltă ale CSM-ului, atunci când Priboi a nimerit bara laterală cu o lovitură de cap. A urmat apoi o perioadă de 20 de minute în care gazdele și-au pierdut luciditatea și nu au mai construit nimic, mulțumindu-se cu degajări și respingeri în out. Din fericire, poarta a rezistat, iar finalul meciului a fost echilibrat.
Acest 0-0 credem că este un rezultat bun, dată fiind valoarea Ceahlăului, o echipă net superioară celorlalte din play out. Iar CSM Bacău nu a jucat rău. Echipa se dăruiește pe teren, fiecare jucător se stoarce de energie, iar suporterii apreciază acest lucru. Pe de altă parte, prin victoria surprinzătoare (și nu prea) cu 2-0 de la Vaslui, contracandidata noastră la rămânerea în L3, Știința Miroslava, s-a depărtat la 3 puncte.
Vom începe returul acasă, miercuri, 4 mai, contra Juniorului Vaslui. Cu siguranță, putem învinge. Hai Bacăul!

Scroll to top