O altă iluzie spulberată / CSM Bacău – Minaur Baia Mare 19-23 (8-11)

Putem afirma, fără să greșim, că ne-am bătut din nou singuri. Am avut nu mai puțin de 10 ratări din situații unu la unu cu portarul advers (intre care o aruncare de la 7 m), o sumedenie de bare (aici putem acuza și ghinionul), plus trei goluri primite din terenul băimărenilor, când aveam poarta goală.

E drept, Saldatsenka și Freiwald au parat, la rândul lor, multe aruncări.

Totuși, deși a pierdut la o diferență de patru goluri, CSM Bacău a jucat mult mai bine decât contra Reșiței. Doar că nu a fost la înălțimea momentelor cruciale din meci.

De la 2-9 în minutul 20, CSmeii au recuperat frumos și repede până o diferență de 3 goluri la pauză.

Reverimentul a continuat în repriza secundă, egalarea survenind la 13 (min. 40). Ei bine, de-aici firul s-a rupt din nou.

În loc să rămânem pe val, am ratat în serie și i-am permis Minaurului să-și revină din pumni.

Iar apoi, povestea pe care am mai trăit-o de multe ori: în criză de timp, am greșit și mai tare, pierzând partida. Mare păcat!

Deși eram cu moralul la pământ din cauza celor 7 eșecuri anterioare, deși o întâlneam pe ocupanta locului 4, deși încă ne mai construim experiența și valoarea, puteam câștiga acest meci.

Măcar acesta să fie folosul acestei partide, certitudinea că în campionatul românesc nicio echipă nu e ruptă din soare și putem câștiga contra oricăreia.

Poate cu excepțiile Dinamo și Constanța, dar nici împotriva lor nu trebuie să capitulăm. Și că avem un public minunat, deși nu foarte numeros. Marcatorii CSM Bacău: Crnoglavac 6, Serhel 3, Târzioru 2, Gal 2, Tărâță 2, Bologa 1, Drăgan 1, Huta 1, Păunică 1. Avem o pauză de 10 zile până la următorul meci, cel de la Turda. Iar ”noaptea” pe care o trăim să ne fie până atunci un sfetnic bun. Hai Bacăul!

Scroll to top