CSM Bacau - CSM Alexandria

Nu se iau prizonieri

CSM Bacău – CSM Alexandria / miercuri, 16 februarie, ora 18.30, Liga Zimbrilor, et. 19

Meciul este deosebit de important pentru ambele formații, în strădania lor de a evita retrogradarea.

În urmă cu doar 10 zile, CSM Bacău pierdea acasă cu Suceava, după o evoluție lamentabilă. Între timp, CSmeii au jucat bine contra campioanei Dinamo și pe terenul rivalei din Vaslui, unde au ratat un punct în ultima secundă. Cu alte cuvinte, băcăuanii au izbutit să-și refacă psihicul într-un timp record și să abordeze partida cu lanterna roșie din postură de mare favorită. Avem mare încredere că jucătorii noștri vor aborda partida cu maximă concetrare și ne vor aduce o bucurie.

De partea cealaltă, cu siguranță că Alexandria va veni odihnită la Bacău. Teleormănenii n-au mai jucat un meci de pe 31 ianuarie, când disputaseră un meci în devans, cu Minaur, pierdut la trei goluri. Apoi, au urmat meciurile pierdute fără joc, cu 10-0, contra lui Dinamo și Steaua, pe motiv de Covid 19. Dar, să nu uităm, Alexandria a avut un sfârșit de an 2022 foarte bun, în care a izbutit surpriza campionatului – o victorie cu 27-20 la Focșani. Tot atunci, adversara noastră de mâine a realizat și cele două rezultate de egalitate din linia sa de clasament, cu Buzăul și CSM București. Pentru CSM Alexandria, o victorie la Bacău ar însemna reintrarea în cărți pentru evitarea retrogradării directe. Faptul că noi am pierdut contra Sucevei, este pentru trupa lui Constantin Ștefan ceva încurajator. Dacă nu acum, când?

Rezumând, ne așteptăm ca pe teren să intre două echipe extraordinar de motivate, iar asta să se vadă în joc. Va fi foc la cadență ridicată, nu va exista îndurare, nu se vor lua prizonieri. Dar suntem acasă, unde ne ajută râul, ramul și publicul spectator. Hai Bacăul! 

Scroll to top