CSM Bacau - Fotbal - 2022 - 04

Nu renunță, nu capitulează!

Știința Miroslava – CSM Bacău 0-1 / Liga 3, play-out, etapa 3
După meciul mai puțin reușit de-acasă, cu Șomuz Fălticeni (0-2), CSM Bacău recuperat cele trei puncte învingând cu 1-0 la Miroslava, principala contracandidată la rămânerea în Liga 3. Așadar, a fost un meci de 6 puncte, ceea ce l-a făcut încrâncenat și cu un deznodâmânt imprevizibil. Dar echipa care și-a dorit mai mult victoria a marcat prin Strat, în min. 85 și a obținut o victorie meritată. Drept urmare, CSM Bacău s-a apropiat din nou la 2 puncte de formația ieșeană și are șansa să urce peste Miroslava în clasament, peste doar cinci zile.Atunci, CSmeii noștri vor evolua tot în deplasare, dar la ultima clasată, CSM Pașcani, în timp ce Miroslava va juca pe terenul liderei play-out-ului, Ceahlăul Piatra Neamț.

Clasament Seria 1 play-out: 1. Ceahlăul Piatra Neamț 34 2. Șomuz Fălticeni 31 3. Sporting Juniorul Vaslui 28 4, Știința Miroslava 23 5. CSM Bacău 21 6. CSM Pașcani 4.

O spunem din nou, egalurile relativ recente din deplasare cu Bucovina Rădăuți (din ultima etapă a sezonului regulat) și Sporting Juniorul Vaslui (din play-out, etapa 1), la care se adaugă această victorie de la Miroslava, ne arată că băieții noștri și antrenorii Codrin Mindirigiu și Gheorghe Penoff pot și vor. Îi felicităm din suflet și le urăm succes!!!
Dar băieții noștri au nevoie și de un pic de noroc și, mai ales, de susținere din partea suporterilor în meciurile de pe teren propriu. Iar primul meci în care vom reveni pe terenul Atletico din Letea Veche va fi cel cu Ceahlăul Piatra Neamț, unul foarte greu. Până atunci le vom ține pumnii pentru meciul de la Pașcani și le urăm Paște Fericit!

Scroll to top