CSM Bacau - handbal - 2022

Nu a fost seara noastră

CSM Bacău – Minaur Baia Mare 28-35 (13-15)

S-a văzut de la bun început că meciul va fi greu pentru CSmeii noștri. Minaur Baia Mare se apăra foarte bine, iar în atac găsea căi de a înscrie. Totuși, CSM Bacău a început să recupereze pe tabela de scor (de la un deficit de 3 goluri, 4-7), grație paradelor lui Vlăduț Rusu, unei apărări mai avansate (care i-a redus eficiența lui Căbuț) și reușitelor din atac semnate când de Iordachi, când de G. Bujor, Rotaru sau Dospinescu. Și așa se face că băcăuanii au reușit să treacă la conducere (11-10) în min. 25. A fost, practic, punctul de maxim al gazdelor, în care a început să se termine benzina. În repriza secundă, Minaur l-a scos la rampă pe Buzle, mutare la care noi nu am mai avut resurse pentru a răspunde în mod adecvat. Colac peste pupăză, ratările noastre la poarta oaspeților s-au înmulțit, inclusiv din aruncări de la 7 m. Astfel, din min. 45 nu am mai putut spera la o răsturnare de scor. Minaur a menținut un avans liniștitor, în pofida strădaniilor băcăuane de revenire.

Din nou, publicul a înțeles situația. CSM Bacău are în continuare o bancă de rezerve scurtă, iar adversarul a fostul unul valoros, care a încheiat anul trecut cu o victorie împotriva lui Dinamo! Băieții noștri au fost încurajați cu multă căldură de suporteri. 6 februarie (ora 14.30, meciul cu Suceava) va fi o altă zi! Una mai bună, cu siguranță!

Jucător al meciului, și primind sticla de șampanie din partea Remax Wellcome (premierea a fost făcută de fostul arbitru Constantin Bălan), a fost Călin Căbuț, golgeterul lui Minaur.

Marcatori
CSM Bacău: Iordachi 7, G. Bujor 6, Rotaru 4, M. Bujor 2, Dospinescu 2, Coric 2, Serhel 2, Brăescu 1, Stănică 1, Costea 1.
Minaur: Căbuț 8, Buzle 6, Vujic 6, Nagy 4, Buguleț 3, Da Silva 3, Kotrc 2, Cip 2, Bera 1.

Scroll to top