NOUL COORDONATOR al secţiei de handbal al CSM Bacău este SORIN TÂRCĂ!

Jurist, de formaţie, soţ al celei mai mari handbaliste românce din toate timpurile, Mariana Târcă – acum o antrenoare recunoscută, tată al unui mare talent, Sorina Târcă – acestea sunt o parte dintre datele ştiute de public despre noul venit în staful CSM Bacău.

Alte date, la fel de onorante pentru el si cunoscute de lumea sportului, sunt cele care ne interesează în mod deosebit: organizator şi preşedinte la Rulmentul Braşov (ulterior Corona Braşov) între 2006-2009, o echipă pe care a revitalizat-o, aducând-o în postura de castigatoare a Cupei Challenge (2006), finalista a Cupei Cupelor (2008) şi challenger al lui Oltchim la câştigarea campionatului.

În această perioadă a promovat la seniorat câteva talente, din care s-a remarcat în mod deosebit celebra Cristina Neagu.

După 2009, dl. Sorin Târcă a condus un centru de junioare extrem de performant la Braşov. “Mă voi implica cu tot sufletul şi energia în ridicarea acestei echipe nivelul aspiraţiilor pe care le au iubitorii de handbal din Bacău”, a declarat dl. Sorin Tarcă. Îi spunem din nou, pe această cale, bun venit în familia noastră! Ne întărim continuu. Hai Bacăul!

Scroll to top