CSM Bacau - Handbal - Vlăduţ Rusu

Ni se măreşte familia – bine ai revenit acasă, Vlăduţ Rusu!

Dragii noştri prieteni, sperăm din tot sufletul că aţi petrecut frumos venirea Anului Nou, alături de familie şi/sau prieteni.
2020 a fost greu, din cauza pandemiei de coronavirus, care a afectat toate domeniile de activitate, inclusiv sportul. Dar ne-am făcut cu toţii datoria, în ciuda condiţiilor dificile, iar asta ne dă mari speranţe.

La Mulţi Ani!, dragii noştri suporteri, şi vă urăm un an 2021 cu sănătate, linişte sufletească şi certitudini frumoase, alături de famiile voastre.
A fost un an foarte greu şi pentru noi, dar pe care l-am încheiat frumos, cu medalii la unele sporturi individuale şi cu patru victorii epice la handbal. Am trecut în 2020 şi prin momente de incertitudine, privitoare la întreaga familie a CSM Bacău.

Totuşi…
În sacul cu daruri de Crăciun, am primit trei handbalişti noi. Este vorba despre Vlăduţ Rusu portar, şi fraţii Gabriel şi Mihai Bujor – extremă-dreapta şi inter-dreapta. Toţi trei provin de la Dunărea Călăraşi, formaţie aflată, din păcate, în disoluţie. Toţi trei şi-au cucerit un nume bun începând din Bacău, fie de la Stiinţa, fie de la noi. Sunt jucători pe care şi antrenorul Sandu Iacob (el însuşi o mare recuperare pentru oraşul nostru) şi i-a dorit, pentru a crea o echipă de play-off.

Pornim, în această postare, cu prezentările dinspre poartă spre semicerc, ca în cronicile de meci. Gemenii – în postarea următoare.

Vlăduţ Rusu a semnat cu noi spre finalul lunii decembrie. Sunt în curs de realizare ceilalţi paşi formali, pentru a putea juca la noi începând cu 2 februarie – prima etapă a returului.
Vlăduţ Rusu a fost campion naţional de juniori mari cu CSM Bacău, component al reprezentativei juvenile a României şi a făcut parte din generaţia care a promovat formaţia noastră de seniori în Liga Zimbrilor. Din păcate, din cauza incertitudinilor privind susţinerea financiară a echipei pentru participarea în primul eşalon, el a acceptat in 2017 una dintre ofertele ce i s-au făcut atunci şi a părăsit Bacăul. Însă dorul de casă a fost permanent.

“M-am întors la CSM Bacău! Am ales Bacăul pentru că sunt băcăuan, pentru că mi-am dorit să joc pentru această echipă în Liga Zimbrilor şi, nu în ultimul rând, pentru că este o familie frumoasă, cu mulţi jucători valoroşi, unde se poate face performanţă. Mesajul meu pentru suporterii băcăuani: aştept cu nerăbdare să trecem peste perioada aceasta, să ne puterm revedea la sală, bucurându-ne de handbal, de victoriile echipei. Hai CSM Bacău!”.

Scroll to top