Ne reunim fortele

Băieții noștri s-au reunit sub conducerea antrenorilor Adi Petrea și Alexandru Acsinte, pentru a pregăti sezonul 2020-2021. Cei care nu au venit, au lipsit motivat și se vor alătura lotului până cel târziu joi, 25 iunie. Este vorba, în primul rând, de jucătorii din străinătate, în număr de cinci. Bologa, Târzioru, sârbii Crnoglavac și Sretenovic, plus croatul Coric, vor sosi miercuri, iar bielorușii Serhel și Saldatsenka, în cursul zilei de joi, pentru ei fiind mai dificil să găsească o cursă aeriană spre România. Odată ajunși în România, jucătorii străini vor avea de rezolvat probleme importante, precum carantina și permisele de muncă.

De altfel, ziua de ieri a fost împărțită de CSmei între sarcini precum controlul medical referitor la Covid-19, reunirea la Stadionul Letea – directorul Adrian Gavriliu dându-le vestea că Primăria îi va susține și în campionatul următor; apoi o primă dezmorțire – pe grupe mici, conform legislației anti-pandemie, iar pentru cei care nu sunt din Bacău – instalarea în locuințe. ”Abordăm noul sezon cu mari speranțe și foarte multă încredere”, a declarat antrenorul Adi Petrea. ”Lotul nostru este un mix de tineri și jucători experimentați . Este important să nu avem accidentări, deoarece ne așteaptă un sezon cu multe meciuri oficiale – aproximativ 50”.

În afară de amintiții Sretenovic și Coric, un nume nou în lotul CSM Bacău este cel al lui Ionuț Rotaru, jucător foarte iubit de publicul băcăuan. Nu vor mai face parte din lotul nostru Cotinghiu, Dascălu, Anton, Drăgan și ucraineanul Sadovyi.

Se fac deja eforturi pentru organizarea unei noi ediții a Cupei Municipiului Bacău – după cum ne-a informat managerul Sorin Tîrcă. Problema principală este de ordin financiar, dat fiind că testarea pentru Covid 19, ce trebuie efectuată pentru toți jucătorii participanți, este extrem de costisitoare. Oricum, să reținem că lotul nostru s-a întărit și că jucătorii au o mare poftă de antrenament și de rezultate bune. Hai Bacăul!

Scroll to top