CSM Bacău – CSU Știința București 36-22 (21-9)

Ne-am întors cu locul 7

CSM Bacău – CSU Știința București 36-22 (21-9)

Nu am jucat pentru locul 7 împotriva concitadinei CSȘ Bacău, ci cu CSU Știința București, o echipă modestă. Învingând în grupă echipa din Capitală, colega noastră de urbe urma să joace pentru locul 5 cu Corona Brașov. Oricum ar fi fost, CSȘ, echipă pe care am învins-o de fiecare dată ușor în campionat, în ultimii doi ani, a terminat turneul final înaintea noastră. Nu suntem invidioși, doar vrem să punctăm despre meandrele vieții.

În ceea ce privește meciul cu CSU București, echilibrul s-a menținut doar în primele 7 minute, după care CSmeoaicele s-au revanșat pentru toate nerealizările din precedentele trei meciuri.

Marcatoarele noastre: Hermeziu 8, Huțuțui 7, Tabacaru 7, D Bârsan 5, L. Bârsan 4, Grădinaru 3, Scutaru 2, Sofron, Vrîncianu, Pintilie, Bontaș, Banu, Pădureanu, Anchidin; antrenori: C. Petrea, A. Brezan.

Am încheiat sezonul pe locul 7, cu foarte multe victorii și doar 3 înfrângeri, toate în acest turneu final. Esențial este că și atunci am jucat de la egal la egal cu învingătoarele noastre timp de 90 la sută din partide. Echipa noastră este pe un drum bun, iar la anul va face pasul necesar către Junioare 1. Vor avea parte, în sfârșit, de meciurile tari care le-au lipsit anul acesta. Și suntem siguri că vor progresa în continuare, dacă se vor pregăti cu aceeași seriozitate și dacă vor avea încredere în propriile forțe. Iar sacrificiile pe care le presupune acest progres vor fi răsplătite, prin aceea că vor fi extrem de competitive în meseria pe care și-au ales-o, aceea de handbalistă.

Felicitări feteleor și antrenorilor pentru tot ceea ce au făcut în acest campionat! Din toamnă, vom fi alături de voi, din tribună.

Hai Bacăul!

Scroll to top